Over ons

Terug

Over ons

Úw partner voor hoogwaardige isolatiebouw

Uw producten probleemloos produceren en bewaren onder gecontroleerde klimaatcondities. Roma kan u hier in adviseren en bouwt die omgeving voor uw ideale geconditioneerde omstandigheden. Met maatwerkproductie uit eigen fabriek én isolatiebouw via onze bouwconcepten denken wij met u mee.

Sinds de oprichting in 1978 monteerden wij ca. 16 miljoen m² geconditioneerde systeembouw met de Roma-isolatiepanelen. De bijbehorende robuuste koeldeuren en vriesdeuren uit eigen productielocatie hebben in binnen- en buitenland een niet meer weg te denken reputatie in de koel- en vrieswereld opgebouwd. Ook werden meer dan 7.000 koel- en vriescontainers geproduceerd. Roma is marktleider in isolatiesysteembouw in Nederland. Bekijkt u gerust eens onze isolatiebouw projecten en isolerende producten in de sector waarin u werkzaam bent.

Waarom Roma

De organisatie van Roma isolatiesystemen is volledig ingericht op het bouwen van geconditioneerde ruimten. Met eigen productielijnen, ervaren medewerkers en moderne apparatuur. Uw isolatiebouwproject realiseren we in eigen beheer. Onze teams zijn ruim opgezet en bestaan uit vaste medewerkers met ieder hun eigen discipline: isolatiepanelen- en deurenmonteurs, BIM tekenaars, service-monteurs en BREEAM-kenners. U communiceert zonder tussenschakels met de projectleider. En bij Roma geldt: afspraak is afspraak.

Ook dáárom kiest u voor Roma

 • Advies, ontwerp én realisatie
 • Totaal isolatiebouw concept met eigen merk producten én diensten
 • Ruime ervaring in distributie, (agro)food en life science en health
 • Engineering en realisatie van speciale klimaatkamers en omkastingen: de specials
 • Hoogwaardige afwerking

 • Montage

  Hoe zet je kwalitatieve onderdelen in elkaar tot een functionerend geheel? Duurzame isolatiebouw staat of valt met een deskundige montage. De projectuitvoering met een eigen montagedienst is dan ook uitgegroeid tot een zeer belangrijke pijler van onze organisatie. Speciaal opgeleide monteurs monteren op basis van beproefde detailoplossingen. Zij monteren ook deuren en esthetische aansluitingen met zetwerk en profielen, ook weer uit eigen productie. Dit verhoogt de flexibiliteit en versnelt de uitvoering van uw project. Veilig werken staat bij Roma hoog aangeschreven en wordt bedrijfsbreed gedragen. Dit gebeurt met inzet van gecertificeerd materieel en een VCA*-certificering op bedrijfsniveau.

  Vacatures

  Heb je ervaring met isolatiesysteembouw of een technische achtergrond? Wil je aan de slag bij een werkgever van een vooraanstaand merk die investeert in mensen? Maak dan kennis met Roma Nederland.

  Onze organisatie heeft een breed aantal verschillende functies. In de voorbereiding en uitvoering van isolatiebouw projecten, of in de engineering en productie van ons eigen merk bedrijfsdeuren en specials. Graag maken wij kennis met vakprofessionals die in diverse sectoren voor bijzondere klanten willen werken. Talenten en studenten met een technische achtergrond zijn van harte welkom.

  Bekijk onze vacatures

  Ons Team

  Directie

  Paul Pallandt

  Johan Woestenberg

  Service, onderhoud en reparatie

  Cold Door Solutions

  Verkoop Buitendienst Projecten

  Bart Hultermans

  Robert Veerdig

  Vacature

  Verkoop Binnendienst Projecten

  Cyriel van Looveren

  Lauran de Jong

  Martijn de Jong

  Bas Smolenaars

  Verkoopondersteuning en Receptie

  Debby Jansen

  Lia Keijzers

  Montage en VCA

  William van Esch

  Bedrijfsbureau

  Niels Eijkemans

  Projectteams

  Dennis van Keulen

  Huub van Bussel

  Joost Beekmans

  Vacature

  Joost Marcelissen

  Ben Verhoof

  Project Engineering

  Thurston Gonzalez

  Mart Fijneman

  Nico Krooswijk

  Productie Engineering

  Ger de Hoogh

  Sven Kerst

  Wilmer Schapendonk

  Vacature

  Inkoop en Productie

  Herman van den Biggelaar

  Arjan Pauwels

  Magazijn

  Erik Janssen

  Personeelszaken

  Evelien Faro

  Petra van Zijp

  This site is registered on wpml.org as a development site.