Renovatie bij Van der Zee Emmen

Terug

Renovatie bij Van der Zee Emmen

Verbouwing bestaande productielocatie Van der Zee

Afgelopen jaar is Roma met diverse projecten heel druk bezig geweest bij Van der Zee Slagerijen in Emmen en Twello. In Emmen werd er in februari / maart 2024 een nieuwbouw van de productielocatie opgeleverd waar de Roma-monteurs weer prachtig werk hebben afgeleverd met brandwerende buitengevels, (brandwerende) binnenwanden en ook onze (brandwerende) Roma-draai- en schuifdeuren zijn hier in grote getalen geplaatst.

Van der Zee heeft sinds 1925 een rijke historie opgebouwd. “Wij vinden het belangrijk om de dieren van ‘kop tot staart’ te gebruiken. Dat lukt ons door productontwikkeling in onze eigen worstmakerij en de verscheidenheid aan klanten vanuit de horeca en institutionele markt”.

In Emmen zit het hoofdkantoor en de productieafdeling van de worstmakerij. Deze wordt samengevoegd met de keuken voor de tweede tak Distrivers, waarmee eten en drinken geleverd wordt aan ziekenhuizen en zorginstellingen. Efficiënter en duurzamer, omdat door deze samenvoeging de keuken 24 uur per dag ingezet kan worden: ’s nachts voor de worstmakerij, overdag voor Distrivers”.

In Twello zit het horecadistributiecentrum met productielocatie en daar heeft Roma ook een grote uitbreiding gebouwd. Ook een renovatie van pand 14 in Twello is inmiddels afgerond. Ook hierbij zijn diverse diktes panelen en (brandwerende) Roma-draai- en schuifdeuren gebruikt.

Bekijk de onderstaande video op locatie in Emmen om te zien hoe deze renovatie beide partijen is vergaan en werp een blik op het eindresultaat. Een prachtige samenwerking en een renovatie om trots op te zijn!

Opdrachtgever en eindgebruiker:

www.vanderzee.nl

Gepubliceerd - Juli 2024

Overig Blog/Nieuws

This site is registered on wpml.org as a development site.