Blog/Nieuws

Terug

Blog/Nieuws

Koelhuis Dronten

Roma deuren – Verbouwing Smits Zevenhuizen

Herman & Anne-Marie met pensioen

Italiaanse pizza

Musical de Tocht – Leeuwarden

Archief

Blog/Nieuws

Bekijk hier onze actuele vacatures

Klik hier voor aanmelden van onze nieuwsbrief

Koelhuis Dronten

Koelhuis Dronten bestaat inmiddels 45 jaar en was in eerste instantie bedoeld voor koelopslag van de oogst van aanbieders uit de directe omgeving. De oorspronkelijke capaciteit van 3.000 ton, is in de jaren 90 tot 2020 flink uitgebreid tot de huidige vorm van 84 cellen met een totale capaciteit van ca. 12.000 ton.

Het fruit komt voor ongeveer 50 % uit Flevoland, de rest wordt van buiten de provincie aangevoerd. In 2020 heeft Roma al een mooi project gerealiseerd voor een nieuw koelhuis met ook 12 ULO-cellen en momenteel zijn de Roma-monteurs in de afwerkende fase van een project van nog eens 12 ULO-cellen. Inmiddels zijn de cellen getest op luchtdichtheid zodat ze in gebruik genomen kunnen worden.

Opdrachtgever/eindgebruiker: Koelhuis Dronten - www.koelhuisdronten.nl/

Overig Blog/Nieuws

Gepubliceerd - augustus 2023

Roma deuren – Verbouwing Smits Zevenhuizen

Gebroeders Smits in Zevenhuizen

Naast nieuwbouw en het plaatsen van koeloplossingen, koelcellen en vriescellen hebben wij diverse deuren, loopdeuren, luiken en doorvoer oplossingen voor bedrijven om toe te passen in hun bestaande (ge)bouw. Via bouwbedrijf Van Hoorn Van de Kley is Roma in de afrondende fase van een verbouwing van koelcelwanden en het plaatsen van nieuwe deuren bij Gebroeders Smits in Zevenhuizen.

Zoals we al eerder vermeldt hebben over onze klant, is Smits Zevenhuizen een innovatief internationaal georiënteerd bedrijf en actief in de verwerking van rest- en zijstromen uit de levensmiddelenindustrie. Door hergebruik van deze grondstoffen produceren zij hoogwaardig diervoer en geven reststukken kaas een nieuwe bestemming. Op deze wijze dragen ze bij aan het reduceren van voedselverspilling en de ontwikkeling van een meer circulaire levensmiddelenindustrie.

Om ervoor te zorgen dat die circulaire verwerking optimaal kan verlopen, hebben onze Roma-monteurs op locatie een aantal aanpassingen gedaan in de bestaande bouw. Door het toepassen van diverse sparingen en aanpassingen die wij ter plaatse hebben gemaakt aan sluizen, liften en het toepassen van diverse luiken en deuren, kan deze productie naar een optimaal niveau gebracht worden. We dragen graag ons steentje bij.

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Van Hoorn Van de Kley - www.hoornkley.nl/
Eindgebruiker: Gebroeders Smits Holding B.V. - www.smitszevenhuizen.nl/nl/home.html

Meer weten over koeldeuren en onze oplossingen? Kijk voor onze koeldeuren, ramen en oplossingen bij onze producten, via onderstaande link.

Deurenoverzicht

Overig Blog/Nieuws

Gepubliceerd - augustus 2023

Herman & Anne-Marie met pensioen

Het is met een mix van emoties dat we afscheid moeten nemen van twee zeer gewaardeerde leden van ons team: Herman, onze fantastische financieel directeur, en Anne-Marie, onze toegewijde secretariaatsmedewerkster. Na respectievelijk 27 jaar en bijna 20 jaar bij ons te hebben gewerkt, is het moment aangebroken om jullie een welverdiend pensioen en nieuwe avonturen te wensen.

Herman, sinds dag één hebben we mogen profiteren van jouw diepgaande financiële kennis en expertise. Gedurende de afgelopen 27 jaar heb je niet alleen onze organisatie geleid met een vaste hand, maar je hebt ook een onuitwisbare indruk achtergelaten op ons allemaal. Jouw onwrikbare integriteit, betrokkenheid en toewijding hebben ons geïnspireerd en ons geholpen te groeien. We zullen je scherpe inzichten, je humor en je leiderschapskwaliteiten enorm missen, maar gelukkig blijf je ons vanaf de zijlijn wel adviseren.

Anne-Marie, gedurende bijna 20 jaar heb jij een onmisbare rol vervuld binnen ons secretariaatsteam. Met jouw zorgvuldigheid en professionaliteit heb je ervoor gezorgd dat alles altijd soepel verliep. Je was altijd bereid om een helpende hand te bieden en je warme glimlach en vriendelijkheid hebben onze werkomgeving verrijkt. Het zal niet hetzelfde zijn zonder jouw aanwezigheid en we zullen je missen als een waardevolle collega.

Hoewel we verdrietig zijn om jullie te zien vertrekken, zijn we ook blij voor jullie omdat jullie nu de kans krijgen om te genieten van een welverdiend pensioen. Dit is een nieuw hoofdstuk in jullie leven, gevuld met vrije tijd, ontspanning en het najagen van persoonlijke passies. We hopen dat jullie de komende jaren zullen genieten van elk moment en dat jullie al jullie dromen en doelen zullen verwezenlijken.

Jullie vertrek laat een leegte achter binnen ons team en binnen onze harten. We willen jullie bedanken voor jullie ongelooflijke bijdragen, jullie harde werk en jullie vriendschap. Jullie hebben het verschil gemaakt en jullie nalatenschap zal voortleven in de herinneringen die we delen. Dit is ons moment om jullie te bedanken en jullie het beste te wensen voor de toekomst. Herman en Anne-Marie, we zijn dankbaar voor de tijd die we samen hebben doorgebracht en we zullen altijd trots zijn dat we jullie collega's mochten zijn.

Mocht u nog een persoonlijke boodschap willen plaatsen

vul dan hieronder uw naam en boodschap in en klik op de verstuur knop.

Herman&Anne-Marie
Volledige naam

Overig Blog/Nieuws

Italiaanse pizza

Wij bouwden mee aan een echte Italiaanse pizza bakkerij

Bekijk de prachtige beelden van ons nieuwe project bij een Italiaanse bakkerij in Toscane, samengevat in deze foto's. Deze gerenommeerde bakkerij staat bekend om de ongeëvenaarde kwaliteit van hun producten. Ze leveren hun heerlijkheden aan eigen restaurants en winkels, en hebben ook een sterke aanwezigheid bij de belangrijkste supermarktketens in Italië, terwijl ze nu ook internationaal steeds meer voet aan de grond krijgen.

Toen ze voor het eerst de markt betraden met hun diepvriespizza's en pizzabodems, stonden ze voor een uitdaging: hoe behouden ze dezelfde hoogwaardige kwaliteit als hun reguliere producten? Gelukkig vonden ze een waardevolle partner tijdens een beurs, die precies de oplossing bood die ze zochten: behoud van productkwaliteit. Samen hebben ze de installatie uitgerust met geavanceerde technologie voor het koelen en conditioneren van het deeg tijdens het gistingsproces, wat cruciaal is voor het perfect rijzen van het pizzadeeg.

Dankzij de geavanceerde technieken die ze samen met hun partner hebben ontwikkeld, hebben ze nu volledige controle over de tijd, luchtvochtigheid en andere essentiële factoren die een rol spelen. De Inpakruimte, de Spiraal Rijs- en Vrieskast en de 2 Vriescellen die Roma hier samen met de Italiaanse collega's gerealiseerd heeft, sluiten hier naadloos op aan en het resultaat is verbluffend! Ook de Roma-foodcare vriesdraaideuren en high-care bedrijfsdraaideur zijn hier toegepast.

Het doel van onze klant is om binnen vijf jaar maar liefst 11.000 pizza's per dag te produceren. En na slechts anderhalf jaar zijn ze al bijna op de helft van dit indrukwekkende doel. We zijn trots dat we als Roma ons steentje hebben kunnen bijdragen aan dit prachtige streven. Voor onze klant ligt nu de weg open naar nationale en internationale expansie met dit revolutionaire concept. De mogelijkheden zijn eindeloos en zoals we allemaal weten: Pizza is life!

#Roma #BakkerijProject #Kwaliteit #PizzaIsLife

Overig Blog/Nieuws

Gepubliceerd - juni 2023

Musical de Tocht – Leeuwarden

Musical De Tocht gaat later dit jaar in première in een speciaal te bouwen ijstheater in Leeuwarden. Een unieke beleving voor 1460 toeschouwers per voorstelling. Met de nieuwste theatertechnieken, meteorologische special effects en een 2.000m2 grote ijsvloer komt de magie van de Elfstedentocht voelbaar tot leven!

Roma Nederland verzorgt voor dit spektakelstuk een sandwichpanelen vloer. De stalen liggers/regels van de vloersegmenten worden voorzien van PIR-panelen. Trots zijn we dat we aan deze beleving, wat het zeker gaat worden voor de bezoekers, een steentje bij kunnen dragen.

In De Tocht wordt het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden vertelt, die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog verloren zijn.
Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje...

Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken: ‘It giet oan’!

Wil je meer weten over dit event en onze vloer 'in actie' zien? Klik dan even op afbeelding hieronder.

Overig blog/nieuws

Gepubliceerd - juni 2023

Bron foto's & video: spektakel.musicaldetocht.frl

Terug

Top

Archief

This site is registered on wpml.org as a development site.