Roma deuren – Uitbreiding Smits Zevenhuizen

Terug

Roma deuren – Uitbreiding Smits Zevenhuizen

Gebroeders Smits in Zevenhuizen

Naast nieuwbouw en het plaatsen van koeloplossingen, koelcellen en vriescellen hebben wij diverse deuren, loopdeuren, luiken en doorvoer oplossingen voor bedrijven om toe te passen in hun bestaande (ge)bouw. Via bouwbedrijf Van Hoorn Van de Kley is Roma in de afrondende fase van een uitbreiding van koelcelwanden en het plaatsen van nieuwe deuren bij Gebroeders Smits in Zevenhuizen.

Zoals we al eerder vermeldt hebben over onze klant, is Smits Zevenhuizen een innovatief internationaal georiënteerd bedrijf en actief in de verwerking van rest- en zijstromen uit de levensmiddelenindustrie. Door hergebruik van deze grondstoffen produceren zij hoogwaardig diervoer en geven reststukken kaas een nieuwe bestemming. Op deze wijze dragen ze bij aan het reduceren van voedselverspilling en de ontwikkeling van een meer circulaire levensmiddelenindustrie.

Om ervoor te zorgen dat die circulaire verwerking optimaal kan verlopen, hebben onze Roma-monteurs op locatie een aantal aanpassingen gedaan in de bestaande bouw. Door het toepassen van diverse sparingen en aanpassingen die wij ter plaatse hebben gemaakt aan sluizen, liften en het toepassen van diverse luiken en deuren, kan deze productie naar een optimaal niveau gebracht worden. We dragen graag ons steentje bij.

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Van Hoorn Van de Kley - www.hoornkley.nl/
Eindgebruiker: Gebroeders Smits Holding B.V. - www.smitszevenhuizen.nl/nl/home.html

Meer weten over koeldeuren en onze oplossingen? Kijk voor onze koeldeuren, ramen en oplossingen bij onze producten, via onderstaande link.

Deurenoverzicht

Overig Blog/Nieuws

Gepubliceerd - augustus 2023

This site is registered on wpml.org as a development site.