Service

Terug

Service

Isolatiedeuren: onderhoud en reparatie

Isolatiedeuren vormen frequent gebruikte en onmisbare schakels in de continuïteit van het ononderbroken productieproces. Storingen aan frigodeuren veroorzaken naast onverwachte vertraging in het proces ook verlies van opgewekte energie. Voor brandwerende deuren, vriesschuifdeuren, geïsoleerde hefdeuren en bedrijfsdraaideuren draagt u bovendien een wettelijke verantwoordelijkheid. Bij nalatigheid of defecten aan deze bedrijfsdeuren loopt de schade nog verder op. Met preventief onderhoud vermindert u storingen en slijtage. Dit levert u langer rendement op uw investering. Het productieproces loopt continu door.

Isolatiedeuren Servicedienst

Voor het onderhoud en herstel van deurschade ondersteunt ons Serviceteam u. Onze vakbekwame servicemonteurs hebben gemiddeld 16 dienstjaren ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in onder andere slijtagegevoelige onderdelen voor verschillende typen bedrijfsdeuren en luiken. Ook voor koeldeuren en vriesschuifdeuren van andere merken kunt u op ons Serviceteam vertrouwen.

Breed inzetbaar

De serviceverlening op maat gaat verder dan alleen schade- en reparatie aan isolerende deuren. U kunt vertrouwen op de capaciteit en de flexibiliteit van de grootste organisatie in isolatiesysteembouw in Nederland voor:

 • Installatie
 • Renovatie
 • Onderdelen

 • Onze servicecoördinatoren staan u met raad en daad bij en zijn bereikbaar op werkdagen van 08.15 - 16.45 uur via:

  +31162583221

  Koeldeur of vriesdeur reparatie en service op afroep

  Heeft u een schade aan een koeldeur of vriesdeur? Of een storing in de automatische deurbediening van geïsoleerde bedrijfsdeuren? Wilt u éénmalig deurenonderhoud of renovatie laten verrichten aan uw frigodeur, vriesschuifdeur of paneelwanden? U kunt vertrouwen op onze eigen en ervaren Servicedienst die klaar staat met maatwerkoplossingen en brede kennis van deurtechniek. 
Herplaatsing of installatie van nieuwe of gebruikte koeldeuren, vriesdeuren en bedrijfsdraaideuren, pasplaten, alsmede reparatie van dagkanten, isolatiewanden en isolerende deurkozijnen behoren ook tot de mogelijkheden.

  De Servicedienst is op werkdagen bereikbaar van 08.15 - 16.45 uur. Voor niet spoedeisende vragen kunt u e-mailen naar: service@romaned.nl

  Koeldeur en vriesdeur onderdelen

  Voor bestelling van alle originele onderdelen voor isolerende bedrijfsdeuren als koeldeuren en vriesdeuren beheren wij een uitgebreide voorraad in eigen huis waaruit we u snel leveren.

  +31162583221

  Service- en onderhoudscontract

  Isolatiedeuren Service- en onderhoudscontract

  Regelmatig preventief onderhoud verrichten aan de werkplek is wettelijk voorgeschreven. Bovendien verlengt u hiermee ook de levensduur van uw bedrijfsdraaideuren, koeldeuren, vriesdeuren en andere isolerende bedrijfsdeuren.

  Met gepland onderhoud bespaart u onverwachte reparatiekosten op langere termijn. Door jarenlange ervaring in frigodeur techniek en kennis van de slijtage gevoelige onderdelen, adviseren wij u over wat en wanneer er nodig is. Vooraf maken wij afspraken met u over de inhoud en planning van de servicebeurt.

  Heeft Roma Isolatiesystemen uw bedrijfspand gebouwd? Onze dienstverlening gaat verder na de oplevering met preventief onderhoud. Aan de hand van een inventarisatie bieden wij u een geheel vrijblijvende offerte aan voor een jaarlijkse servicebeurt. Zo profiteert u van de onderscheidende kwaliteiten van Roma: alles onder 1 dak uit één hand, eigen productie van isolerende bedrijfsdeuren, gecertificeerde kwaliteit van product én dienst en financiële betrouwbaarheid en zekerheid van de onderneming.

  This site is registered on wpml.org as a development site.