Service

Terug

Houd schade, slijtage en storingen buiten de deur

Regelmatig preventief onderhoud verrichten aan de werkplek is wettelijk voorgeschreven. Bovendien verlengt u hiermee ook de levensduur van uw bedrijfsdraaideuren, koeldeuren, vriesdeuren en andere isolerende bedrijfsdeuren. Met gepland onderhoud bespaart u onverwachte reparatiekosten op langere termijn.

Isolerende deuren zijn een onmisbare schakel in de conditionering van koel-/vrieshuizen en/of geconditioneerde ruimtes. Bovendien worden zij zeer frequent gebruikt, waardoor schade, slijtage en storingen op de loer liggen. Een ongewenste situatie. Een betrouwbare werking is immers essentieel om stilstand of vertraging in uw processen te voorkomen en om energieverlies tegen te gaan. Periodiek en preventief onderhoud kan hierbij het verschil maken. Bij automatische deuren zoals brandwerende deuren, vriesschuifdeuren, geïsoleerde hefdeuren en bedrijfsdraaideuren is periodiek onderhoud zelfs wettelijk verplicht, conform de EN16005.

Cold Door Solutions, partner van Roma Nederland B.V., verzorgt graag het preventieve onderhoud van uw deuren waarbij rubbers, loopwerk en draaiende delen worden gecontroleerd, gereinigd en gesmeerd, veerspanningen worden gecontroleerd en bijgesteld en eventuele versleten onderdelen worden vervangen. Dankzij het geplande periodieke onderhoud gaan uw deuren aanzienlijk langer mee. Hierdoor vallen de exploitatiekosten lager uit. Bovendien is het risico op verstoring van uw processen aanzienlijk kleiner.

Meer weten over onderhoud, of het afsluiten van een onderhoudscontract? Klik op onderstaand logo om door te gaan naar de website van onze service partner.

Naar Projectenoverzicht

This site is registered on wpml.org as a development site.