Gebroeders Smits in Zevenhuizen

Terug

Gebroeders Smits in Zevenhuizen

Specialist in hergebruik van levensmiddelen

Bouwbedrijf Van Hoorn Van de Kley en Roma werken samen aan een prachtig project in Zevenhuizen. De afrondende fase van de verbouwing van de koelcelwanden bij Gebroeders Smits is in zicht. Dit is geen alledaags project, want Gebroeders Smits is een bedrijf dat sinds 1983 internationaal georiƫnteerd is in het hergebruiken van levensmiddelen. Hun belangrijkste activiteit is de duurzame productie van diervoeder en kaas door een innovatieve verwerking van reststromen. Door ongebruikte restproducten van voornamelijk koek, snoep en zuivelfabrikaten om te zetten in diervoeder en een grote zijstroom van reststukken van verpakte kaas opnieuw te verwerken tot bruikbare kaas voor smelters, wordt er minder verspild en meer hergebruikt.

Roma is verantwoordelijk voor de bouw van koelcellen, brandwerende gevels, brandwerende (binnen)wanden, plafonds en een overkapping voor productie- en opslagruimten met deuren in gebouw 7. Deze faciliteiten zijn essentieel voor Gebroeders Smits om hun duurzame, circulaire productieproces voort te kunnen zetten.

Het is geweldig om te zien dat bedrijven zoals Gebroeders Smits werken aan een duurzame toekomst. Roma is trots om deel uit te maken van dit project en bij te dragen aan een betere wereld.

Opdrachtgever: Bouwbedrijf Van Hoorn Van de Kley - www.hoornkley.nl/
Eindgebruiker: Gebroeders Smits Holding B.V. - www.smitszevenhuizen.nl/nl/home.html

Overig Blog/Nieuws

gepubliceerd - april 2023

This site is registered on wpml.org as a development site.