Herman & Anne-Marie met pensioen

Terug

Herman & Anne-Marie met pensioen

Het is met een mix van emoties dat we afscheid moeten nemen van twee zeer gewaardeerde leden van ons team: Herman, onze fantastische financieel directeur, en Anne-Marie, onze toegewijde secretariaatsmedewerkster. Na respectievelijk 27 jaar en bijna 20 jaar bij ons te hebben gewerkt, is het moment aangebroken om jullie een welverdiend pensioen en nieuwe avonturen te wensen.

Herman, sinds dag één hebben we mogen profiteren van jouw diepgaande financiële kennis en expertise. Gedurende de afgelopen 27 jaar heb je niet alleen onze organisatie geleid met een vaste hand, maar je hebt ook een onuitwisbare indruk achtergelaten op ons allemaal. Jouw onwrikbare integriteit, betrokkenheid en toewijding hebben ons geïnspireerd en ons geholpen te groeien. We zullen je scherpe inzichten, je humor en je leiderschapskwaliteiten enorm missen, maar gelukkig blijf je ons vanaf de zijlijn wel adviseren.

Anne-Marie, gedurende bijna 20 jaar heb jij een onmisbare rol vervuld binnen ons secretariaatsteam. Met jouw zorgvuldigheid en professionaliteit heb je ervoor gezorgd dat alles altijd soepel verliep. Je was altijd bereid om een helpende hand te bieden en je warme glimlach en vriendelijkheid hebben onze werkomgeving verrijkt. Het zal niet hetzelfde zijn zonder jouw aanwezigheid en we zullen je missen als een waardevolle collega.

Hoewel we verdrietig zijn om jullie te zien vertrekken, zijn we ook blij voor jullie omdat jullie nu de kans krijgen om te genieten van een welverdiend pensioen. Dit is een nieuw hoofdstuk in jullie leven, gevuld met vrije tijd, ontspanning en het najagen van persoonlijke passies. We hopen dat jullie de komende jaren zullen genieten van elk moment en dat jullie al jullie dromen en doelen zullen verwezenlijken.

Jullie vertrek laat een leegte achter binnen ons team en binnen onze harten. We willen jullie bedanken voor jullie ongelooflijke bijdragen, jullie harde werk en jullie vriendschap. Jullie hebben het verschil gemaakt en jullie nalatenschap zal voortleven in de herinneringen die we delen. Dit is ons moment om jullie te bedanken en jullie het beste te wensen voor de toekomst. Herman en Anne-Marie, we zijn dankbaar voor de tijd die we samen hebben doorgebracht en we zullen altijd trots zijn dat we jullie collega's mochten zijn.

Mocht u nog een persoonlijke boodschap willen plaatsen

vul dan hieronder uw naam en boodschap in en klik op de verstuur knop.

Herman&Anne-Marie
Volledige naam

Overig Blog/Nieuws

gepubliceerd Juni 2023

This site is registered on wpml.org as a development site.