Musical de Tocht – Leeuwarden

Terug

Musical de Tocht – Leeuwarden

Musical De Tocht gaat later dit jaar in première in een speciaal te bouwen ijstheater in Leeuwarden. Een unieke beleving voor 1460 toeschouwers per voorstelling. Met de nieuwste theatertechnieken, meteorologische special effects en een 2.000m2 grote ijsvloer komt de magie van de Elfstedentocht voelbaar tot leven!

Roma Nederland verzorgt voor dit spektakelstuk een sandwichpanelen vloer. De stalen liggers/regels van de vloersegmenten worden voorzien van PIR-panelen. Trots zijn we dat we aan deze beleving, wat het zeker gaat worden voor de bezoekers, een steentje bij kunnen dragen.

In De Tocht wordt het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden vertelt, die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog verloren zijn.
Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje...

Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken: ‘It giet oan’!

Wil je meer weten over dit event en onze vloer 'in actie' zien? Klik dan even op afbeelding hieronder.

Overig blog/nieuws

Gepubliceerd - juni 2023

Bron foto's & video: spektakel.musicaldetocht.frl

This site is registered on wpml.org as a development site.