Bakkerij Kenis

Terug

Bakkerij Kenis

De nieuwe bakkerij in Bree

Bakkerij Kenis is ontstaan in 1986 en de 2de generatie van familie Kenis zet nu koers richting de toekomst. Naast een 3 tal winkels is in Bree nu ook een productie bakkerij gerealiseerd.
Aangetrokken door de kwaliteit van de dagverse, ambachtelijke bakkerijproducten, met als specialisatie de Limburgse vlaai, bestaat het professionele klantenbestand onder meer uit: koude bakkers, horecazaken, rust- en ziekenhuizen. Naast de kwaliteit hebben zij met de slogan: “Zeg niet zomaar brood tegen een Kenis-brood” inmiddels iedereen weten te overtuigen.

Voor dit ambachtelijke familiebedrijf hebben wij een nieuwe bakkerij mogen realiseren in het Belgische Bree. Met behulp van adviesbureau Tenba is dit project bedacht en gebouwd, helemaal naar de wensen van de bakkers, met de optimale routing en productiemogelijkheden.

Roma Nederland heeft gebruik gemaakt van haar eigen foodcare bedrijfsdraaideuren en pendeldeuren evenals diverse kunststof ramen. De cellen, binnenwanden, voorzetwanden en het plafond zijn gebouwd met onze Roma-panelen, dikte 80 en 140 mm.

Naast kwaliteit is hier zeker ook duurzaamheid toegepast, afgestemd op de toekomst. Met gebruik van de modernste technieken kan er bijna volledig klimaatneutraal gewerkt worden.

Opdrachtgever en eindgebruiker:
www.bakkerijkenis.be
Bakkerij Adviesbureau Tenba:
www.tenba-bv.nl

Overig BlogNieuws

gepubliceerd - februari 2023

This site is registered on wpml.org as a development site.