Uitbreiding échte Bakker Piet Kerssens BV

Terug

Uitbreiding échte Bakker Piet Kerssens BV

Echte Bakker Piet Kerssens is een ambachtelijke Brood- en Banketbakkerij en bestaat al sinds 1938. Vanaf het venten langs de deuren, is deze bakspecialist inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio, met winkels in onder meer Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef, Egmond Binnen, Heiloo, Assendelft, Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Limmen, Zaandam en Wormerveer.

Bron foto's: www.giant.nl/project/grootschalige-verbouwing-piet-kerssens/

Trots om ons steentje te kunnen bijdragen aan dit familiebedrijf, kunnen we u via deze weg melden dat wij gaan starten met de uitbreiding op de locatie in Heiloo. Roma Nederland zal onder meer de buitengevels, brandwanden en buitendeuren verzorgen. Daarnaast zullen wij de inrichting van de bakkerij met diverse verwerkings- oven- en expeditieruimten, alsook de bouw van koel- en vriescellen gaan realiseren, met de benodigde schuif- draai en pendeldeuren van eigen fabricaat.

Zo zal het bedrijf in de toekomst de interne processen nog beter op elkaar af kunnen stemmen om de eigen winkels te kunnen bevoorraadden met al dat lekkers.

Website Piet Kerssens

gepubliceerd - maart 2023

Overig Blog/Nieuws

This site is registered on wpml.org as a development site.