Italiaanse pizza

Terug

Italiaanse pizza

Wij bouwden mee aan een echte Italiaanse pizza bakkerij

Bekijk de prachtige beelden van ons nieuwe project bij een Italiaanse bakkerij in Toscane, samengevat in deze foto's. Deze gerenommeerde bakkerij staat bekend om de ongeëvenaarde kwaliteit van hun producten. Ze leveren hun heerlijkheden aan eigen restaurants en winkels, en hebben ook een sterke aanwezigheid bij de belangrijkste supermarktketens in Italië, terwijl ze nu ook internationaal steeds meer voet aan de grond krijgen.

Toen ze voor het eerst de markt betraden met hun diepvriespizza's en pizzabodems, stonden ze voor een uitdaging: hoe behouden ze dezelfde hoogwaardige kwaliteit als hun reguliere producten? Gelukkig vonden ze een waardevolle partner tijdens een beurs, die precies de oplossing bood die ze zochten: behoud van productkwaliteit. Samen hebben ze de installatie uitgerust met geavanceerde technologie voor het koelen en conditioneren van het deeg tijdens het gistingsproces, wat cruciaal is voor het perfect rijzen van het pizzadeeg.

Dankzij de geavanceerde technieken die ze samen met hun partner hebben ontwikkeld, hebben ze nu volledige controle over de tijd, luchtvochtigheid en andere essentiële factoren die een rol spelen. De Inpakruimte, de Spiraal Rijs- en Vrieskast en de 2 Vriescellen die Roma hier samen met de Italiaanse collega's gerealiseerd heeft, sluiten hier naadloos op aan en het resultaat is verbluffend! Ook de Roma-foodcare vriesdraaideuren en high-care bedrijfsdraaideur zijn hier toegepast.

Het doel van onze klant is om binnen vijf jaar maar liefst 11.000 pizza's per dag te produceren. En na slechts anderhalf jaar zijn ze al bijna op de helft van dit indrukwekkende doel. We zijn trots dat we als Roma ons steentje hebben kunnen bijdragen aan dit prachtige streven. Voor onze klant ligt nu de weg open naar nationale en internationale expansie met dit revolutionaire concept. De mogelijkheden zijn eindeloos en zoals we allemaal weten: Pizza is life!

#Roma #BakkerijProject #Kwaliteit #PizzaIsLife

Overig Blog/Nieuws

Gepubliceerd - juni 2023

This site is registered on wpml.org as a development site.