Uitbreidingen bij terugkerende klanten

Terug

Uitbreidingen bij terugkerende klanten

Roma Projects is dankbaar voor de bouwopdrachten van haar relaties. Het beste compliment en uitdrukking van vertrouwen is een terugkerende tevreden klant. De tevredenheid over werkzaamheden bij nieuwbouw en verbouwingen in het verleden leiden ertoe dat wij voortvarend verder mogen meebouwen aan de uitbreidingen.

Snijpunt

In 2009 realiseerden wij de isolatiebouw voor de Groenten- en fruitsnijderij Snijpunt in De Lier. Na 10 jaar zijn we gestart met uitbreidingen met 1.900 m2 sandwichpanelen. Wij zijn trots dat we hier weer aan mogen meebouwen met het leveren en monteren van binnenwanden en plafonds. Opdrachtgever Snijpunt en Twins Bouw maakten een leuke bouwupdate video van het project. Zij stellen hoge eisen aan de flexibiliteit en hygiëne in het bedrijf.

Albert Heijn online DC

De consument bestelt elk jaar 25 tot 30 procent meer boodschappen online. Sinds 2006 bouwen wij de koel- en vriesruimten van de Home Shop Centers van Albert Heijn Online. Om de logistieke groei te begeleiden monteren wij voor de grootgrutter in De Meern een inpandige vriescel met voorruimte sluis en machinekamer en in Almere een inpandige koelcel gecombineerd met een vriescel inclusief oprijplaat.

A-ware Heerenveen

In opdracht van Jorritsma Bouw monteerden wij in 2015 de isolerende binnenwanden en plafonds voor de kaasfabriek en poedertoren van Royal A-ware in Heerenveen. In verband met de groeiende vraag naar premium kaas en kaasspecialiteiten in Europa en daarbuiten, breidt de kaasfabrikant nu haar productielocatie uit. Voor de aanbouw monteren wij hier momenteel Roma-sandwichpanelen voor (brandwerende) wanden, daken en plafonds en tevens r.v.s. (brandwerende) draaideuren en hygiënische r.v.s. foodcare-vensters.

Eijssen Dairy

In 2014 bouwden wij mee aan de nieuwe zuivelfabriek van het familiebedrijf Eijssen Dairy op het Businesspark Aviation Valley te Maastricht-Airport. Hier produceert men yoghurt-producten voor de retail, foodservicemarkt en industrie. Om aan de toenemende vraag in Europa te voldoen, monteert Roma Projects voor Eijssen Dairy een uitbreiding van de hygiënische fabriek met 9.000 m2 sandwichpanelen. Het gaat hier om binnenwanden, voorzetwanden, plafonds, koelschuifdeur en snelroldeur en High Care vensters die voldoen aan de hoge hygiënische eisen en wensen.

Overig Blog/Nieuws

gepubliceerd - september 2019

This site is registered on wpml.org as a development site.