Bouwen ambient koelhuis in Puurs

Terug

Bouwen ambient koelhuis in Puurs

Voor opslag van steriele en gekoelde geneesmiddelen en verpakking, heeft Roma Projects een grote opdracht verkregen voor een te bouwen koelhuis in Puurs (B).

De werken worden uitgevoerd op een bestaande site voor farmaceutische activiteiten die gebonden zijn aan de regels van Good Manufacturing Practices (GMP). Tijdens de uitvoering van het te bouwen koelhuis is er extra aandacht voor beperking van de generatie van stof. Tevens voor de zeer hoge eisen op het gebied van veiligheid en regelgeving.

Life Science Health

FM-Approval

De toegepaste isolatiepanelen voor het te bouwen koelhuis hebben FM-Approval en de deklagen (aan de binnenzijde met hard-pvc-levensmiddelenfolie) zijn geschikt voor toepassing in food & health productie.

Voor de gevels, binnenwanden en het dak levert en monteert Roma Projects zowel isolatiepanelen met een PIR-hardisolatieschuim (120 en 200 mm) als met een rotswol kern (100 en 150 mm), afhankelijk van de specifieke brandwerende vereisten. Ook het dak van het 33 meter hoge geautomatiseerd hoogbouwmagazijn heeft FM-Approval met een PVC-dakbedekking die volledig is verlijmd op de 200 mm dikke PIR-isolatiepanelen.

In januari start Roma met het tekenwerk in Revit. De montage voor de bouw van het koelhuis gaat volgens planning in april van start en de oplevering volgt in de komende zomer.

gepubliceerd - december 2017

This site is registered on wpml.org as a development site.