Nieuwe kantbank zetwerk profielen

Terug

Nieuwe kantbank zetwerk profielen

Zetwerk profielen van staal en rvs

Na de wereldprimeur van de nieuwe High Care brandwerende draaideuren in 2017 begint onze divisie Roma Products 2018 fris. Het machinepark is uitgebreid met een nieuwe kantbank voor zetwerk profielen. Het zetwerk is bestemd voor de afwerking van de isolatiebouw projecten van de bouwdivisie Roma Projects. Maar ook voor onderdelen van bedrijfsdeuren, specials van Roma Products en voor klanten van Roma Metaal.

installatie kantbank zetwerk profielen

Alle soorten afwerkprofielen

Met het machinepark produceert Roma Products een voorraad U-profielen, hoekstukken, dakkappen, dagkantafwerkingen en andere afwerkprofielen. Het grootste deel echter, maken en leveren wij project- en klantspecifiek. Dit ondersteunt een snelle en flexibele bouw tijdens de uitvoering van isolatiebouw projecten. In de zetterij knippen, buigen en kanten we ook platen voor deurkozijnen en ponsnibbelen we platen voor de deurbladen.

Ook Roma Metaal bedient haar klanten met onderdelen uit de zetterij. Bijvoorbeeld voor maatwerk armaturen in verlichting en recirculatie afzuigkappen in keukens.

Onze zetterij is trots op deze 4-assige CNC-gestuurde kantbank met een werkbreedte van 3,05 meter en een tonnage (perskracht) van 100 ton. Het zetwerk kan in verzinkt en gecoat staal tot 4 mm en rvs tot 2 mm.

gepubliceerd - januari 2018

This site is registered on wpml.org as a development site.