Nieuwe VCA*-certificering ontvangen

Terug

Nieuwe VCA*-certificering ontvangen

Toetsing

Roma Nederland B.V. heeft van het inspecterende Bureau Veritas het nieuwe VCA* 2017/6.0 certificaat ontvangen. Dit certificaat betekent een positieve stap in het certificatieproces en een erkenning van haar veranderings- en verbeterprocessen.
Bureau Veritas toetst elk jaar de organisatie om de rechtsgeldigheid van de VCA*-certificering te blijven waarborgen. Geldigheidsdatum van dit certificaat loopt tot juni 2022.

Veiligheid mag nooit en te nimmer ten koste gaan van de laagste prijs. Roma Isolatiesystemen streeft een actief beleid na om veilig gedrag en veilig werken te bevorderen. Dit klinkt misschien als overbodig of een open deur. Maar door continu aandacht voor veiligheid, verhogen we het besef.

Toolbox, werkplekinspectie en LMRA

Veiligheid moet als onderdeel van het dagelijks werk in ons gedragspatroon zitten. Door bewuster met veiligheid om te gaan, reduceert het aantal ongevallen met bijbehorend verzuim. Om dit doel te bereiken maken we gebruik van een toolbox.
Dit is een korte bijeenkomst waarin we door middel van tekst of afbeeldingen mensen aanzetten tot nadenken over het veilig handelen tijdens het uitoefenen van hun dagelijkse taken.

Naast toolboxen vinden er ook regelmatig werkplekinspecties plaats, (bijna) ongevallen rapportages en Last Minute Risico Analyses. Dit laatste betekent niet meer dan dat je constant de situatie/werkplek op mogelijke risico’s en gevaren inschat en hierop direct reageert. Door dit te doen, lopen we minder kans op onderbreking of vertraging van het bouwproject.

Blog: beloopbare plafonds in sandwichpanelenbouw: een mix van kwaliteit én veiligheid

Overig Blog/Nieuws

gepubliceerd - augustus 2019

This site is registered on wpml.org as a development site.