Offshore deuren Marine Systems

Terug

Offshore deuren Marine Systems

Recent leverde Roma Products wederom een aantal schuifdeuren voor een speciale toepassing. Dit keer betreft het toegangsdeuren voor de centrifugecontainers die onze opdrachtgever Marine-Systems ontwerpt, bouwt, test en oplevert voor Rijkswaterstaat.

Deze centrifugecontainers zijn ontwikkeld om vanaf een schip zwevende stofmonsters uit het oppervlaktewater te verzamelen met behulp van 2 doorstroomcentrifuges. De afdeling Mobiel Meten van Rijkswaterstaat gebruikt ze aan boord van onder andere de ms. Zuiderzee en IJsselmeer.

Corrosiebestendig

De maatwerk schuifdeuren zijn bestemd voor toepassing in geconditioneerde ruimten. Kenmerkend is de slanke vormgeving en het volledig vlak en rechthoekig deurblad. Vanwege het agressieve maritieme klimaat zijn de handmatig bediende schuifdeuren voorzien van een RVS 316-deurblad met de herkenbare kleur van Rijkswaterstaat. Ook het venster in het deurblad en het blind bevestigde paneelomvattende contrakozijn zijn opgebouwd uit een RVS 316 profiel dat is gelast in de hoeken en is voorzien van een zwart kunststof koudebrugonderbreking.

Schuifdeuren serie 900

Klik hier voor website van opdrachtgever Marine-Systems

Overig Blog/Nieuws

gepubliceerd - december 2020

This site is registered on wpml.org as a development site.