Roma helpt de 2e generatie bakkers in het zadel

Terug

Roma helpt de 2e generatie bakkers in het zadel

Het Koekemannetje en Roma, een match made in cookie heaven

30 jaar geleden kwam Philippe Vorst van New York Pizza in contact met Paul Pallandt van Roma Isolatiesystemen voor het bouwen van enkele productie- en koelcellen op hun locatie in Amstelveen.

New York Pizza heeft in de loop der jaren een enorme groei doorgemaakt tot dat het nu met meer dan 270 vestigingen is uitgegroeid tot de belangrijkste Nederlandse speler. Roma heeft als leverancier van geconditioneerde ruimten door al de jaren heen de diverse uitbreidingen en aanpassingen in het pand gerealiseerd.

Het ondernemerschap en de daadkracht heeft Philippe niet alleen overgedragen aan alle medewerkers maar ook aan zijn kinderen die het met de paplepel kregen ingegoten.
Mooi is het dan ook nu te zien dat zijn zoon David op eigen wijze een concept neerzet met het “Koekemannetje” en hiermee succesvol is. De heerlijke koekjes vliegen over de toonbank en de volgende uitbreiding met een verkooplocatie komt er al aan.

Elke ochtend produceren ze vers deeg in hun eigen winkel, met bloem van eigen bodem en de hoogste kwaliteit Belgische chocolade. Hun toewijding is ongeëvenaard, want elk koekje wordt met de hand gemaakt en op de gram gewogen. En hier komt de magie: Hun producten zijn 100% natuurlijk, zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en ze voegen hun eigen Amsterdamse liefde toe. Het resultaat? Fantastisch lekkere koeken, precies wat jij wilt.

Om de groeiende vraag aan te kunnen is er ook al een productielocatie gevonden in Amsterdam van waaruit de opslag van grondstoffen en de voorbereiding van de producten kan worden gedaan.
Roma is dan ook trots om ook hier voor David de eerste geconditioneerde ruimte te hebben gerealiseerd en hiermee de basis te hebben gebouwd voor de toekomstige groei van zijn bedrijf.

Wij wensen hem dan ook alle succes toe en hopen over 30 jaar weer een leuk artikel te mogen schrijven waarin de volgende ondernemende telg van de familie Vorst zich heeft gemeld.

Opdrachtgever/eindgebruiker: www.hetkoekemannetje.nl/

Overig Blog/Nieuws

Gepubliceerd Februari 2024

This site is registered on wpml.org as a development site.