Roma Nederland verder onder de Cold Care Group

Terug

Roma Nederland verder onder de Cold Care Group

10 maart 2022

Geachte heer, mevrouw,

Met genoegen breng ik u op de hoogte van de laatste ontwikkeling binnen Roma Nederland B.V.
De voorbije 44 jaar hebben wij Roma opgebouwd tot een aansprekende partner op de Nederlandse markt. Het wordt nu tijd om de volgende stap te gaan maken. Ik ben dan ook enorm verheugd u te kunnen verwijzen naar bijgevoegd persbericht, waarin wij aankondigen dat Roma Nederland B.V. per direct onderdeel gaat uitmaken van de Cold Care Group, een participatie van NewPort Capital.

De Cold Care Group richt zich op de isolatiesysteembouw van geconditioneerde bedrijfsruimten in heel Nederland en in toenemende mate ook in het buitenland.
De groep realiseert koel- en vrieshuizen en overige geconditioneerde ruimten voor bedrijven in de food-, pharma-, distributie- en transportsector. Naast Roma Nederland B.V. maakt ook K.I.M. Nederland deel uit van de Cold Care Group.

Zoals u weet ontwerpt en monteert Roma Nederland B.V. hoogwaardige sandwichpanelen binnen de geconditioneerde systeembouw en levert bijbehorende koel- en vriesdeuren en koel- en vriescontainers uit eigen productielocatie. Ook beschikt Roma over haar eigen service- en onderhoudsafdeling. Deze activiteiten passen naadloos binnen de visie en de toekomstplannen van de Cold Care Group.

Roma zal verder gaan als zelfstandig bedrijf binnen de Cold Care Group. Voor u als onze gewaardeerde relatie gaat er dan ook niets veranderen. Wij gaan gewoon door met realisatie van onze eigen (groei) plannen en het leveren van een excellente service aan onze klanten en partners.

Met vriendelijke groet,

Paul Pallandt
Commercieel directeur

Persbericht

gepubliceerd - maart 2022

This site is registered on wpml.org as a development site.