Uitbreiding op Urk bij Seafresh

Terug

Uitbreiding op Urk bij Seafresh

Sea Fresh is een toonaangevend bedrijf op het gebied van import, export en distributie van allerlei soorten verse vis. Sea Fresh ademt verse vis! Het assortiment is in grote lijnen in te delen in de categorie├źn: Noordzeevis, kweekvis, zoetwatervis, schaal- & schelpdieren en exotische vissoorten.

Voor bijna alle soorten verse vis kunt u bij Sea Fresh terecht: van kabeljauw tot snoekbaars en van zalm tot kreeft. Hun specialisme is verse geelvintonijn. Hiermee bedient Sea Fresh indirect een groot deel van de Nederlandse sushimarkt. Alle producten worden in eigen beheer verwerkt en vervolgens verpakt in tempex of kunststof grootverpakking.

vis gerecht

Met hun eigen productiefaciliteiten op Urk kunnen zij voldoen aan de hoogste kwaliteits- en hygi├źnenormen. De processen en producten voldoen aan de hoogste eisen van voedselveiligheid en kwaliteit, waardoor Sea Fresh het IFS Higher Level certificaat draagt.

Voor deze mooie opdrachtgever mag Roma een grote uitbreiding gaan bouwen.
Via Bouwbedrijf De Zeewering gaan we (brandwerende) buitengevels plaatsen, alsmede de (brandwerende) binnenwanden en plafonds. Tevens worden ook onze foodsafe koelschuifdeuren, highcare bedrijfsdraaideuren en brandwerende koeldraaideuren in dit project verwerkt.

Overig Blog/Nieuws

gepubliceerd juni 2021

This site is registered on wpml.org as a development site.