ULO-cellen uitbreiding Van den Brink Fruit ‘t Goy

Terug

ULO-cellen uitbreiding Van den Brink Fruit ‘t Goy

Forse uitbreiding ULO-bewaarcellen

Ondanks de Corona-crisis bouwt Roma Projects met aangepaste richtlijnen door aan het ULO-cellenbouwproject bij Van den Brink Fruit in ’t Goy. In het vervolg op een opgeleverd project in 2018 voor de bouw van 20 ULO-cellen en 3 gangcellen, gaat het nu om een uitbreiding met 12 ULO-cellen, 2 gangcellen en 2 koelcellen. Hiernaast is een grote sorteerruimte gebouwd met entresolvloer.

Gasdichte koeldeuren voor ULO-cellen

Alles uit één hand

Inmiddels is de fase van de bouw van de ULO-cellen grotendeels afgerond. Momenteel voltooien wij de installatie van onze eigen geproduceerde en op gasdichtheid geteste bediende hef- en schuifdeuren.

Alle detailleringen van de isolatiepanelen, gasdichte deuren, het zetwerk én de montagewerkzaamheden sluiten perfect op elkaar aan en vormen samen één beproefd bouwconcept voor de beste isolatie én gasdichtheid uit één hand.

Gasdichte ULO-deuren van 4,5 meter breed

Alle gemonteerde Roma-isolatiepanelen zijn voorzien van het FM-Approval keurmerk in verband met de brand/rookverzekering. De Roma-isolatiepanelen in de deurbladen zijn ook standaard voorzien van FM-Approval. In totaal gaat het om 13 deuren met een breedte tot wel 4,5 meter. De breedte van de deuren is afgestemd op de ruimte en het interne logistieke verkeer. De meeste deuren zijn elektrisch bediend hetgeen energiebesparing en een gecontroleerde bediening mogelijk maakt. Nadat de fase van de deureninstallatie is voltooid, volgt het aanbrengen van de gasdichte coating. Het project eindigt met een lekdichtheidscontrole.

AGF.nl: Van den Brink Fruit breidt uit met ammoniakkoeling

Bouwkundig verkoopadviseur Bart Hultermans inspecteerde de bouw en maakte van de gelegenheid gebruik om opdrachtgever Ton van den Brink te laten zien wat Roma Products nog meer aan maatwerk uit de fabriek kan leveren voor de finishing touch: rvs-bewaarbakjes voor het veilig bewaren van de bijgeleverde afstandsbediening van de elektrische bediende deuren op de heftrucks.

Gasdicht bouwconcept

Overig Blog/Nieuws

gepubliceerd - februari 2020

This site is registered on wpml.org as a development site.