Uniek isolatiepaneel met extra hygiënische bescherming

Terug

Uniek isolatiepaneel met extra hygiënische bescherming

Hydewa-Glasbord®-plaat direct verlijmd op een Roma-isolatiepaneel

Bij nieuw- en verbouwplannen van geconditioneerde productieruimten vereist hygiëne en toepassing van duurzamere bouwmaterialen nog meer aandacht. Door het Roma-isolatiepaneel met de Hydewa-Glasbord®-plaat te combineren is een nieuw product met unieke eigenschappen ontstaan. De unieke isolatiewaarde van het Roma-paneel en de stootvaste eigenschappen van de Glasbord®-kunststof plaat van Hydewa zorgen voor behoud van optimale condities in de high risk en high care productieruimten.

natte verwerkingsruimte voor vis met Roma-Hydewa-isolatiepaneel

Best of Both Worlds

Roma isolatiesystemen, de leverancier én bouwer van koel- en vriescellen, breidt haar assortiment isolatiepanelen uit in samenwerking met Glasbord®-plaat leverancier Hydewa Benelux. Hydewa levert wand- en plafondsystemen met de unieke 2,3 mm dikke stootvaste Glasbord®-platen als basismateriaal. Optioneel verlijmt Hydewa deze plaat fabrieksmatig op de zwaar isolerende Roma-isolatiepanelen. De Glasbord®-platen zijn hygiënisch, ondoordringbaar, slagvast, niet absorberend, eenvoudig afwasbaar en voorzien van een extra Surfaseal®-beschermlaag. Deze beschermlaag is wereldwijd gepatenteerd en maakt het grote verschil met andere kunststof platen in de markt.

Voor omgevingen met verhoogde hygiënische eisen geldt “regeren is vooruitzien”. Voorkom risico op schades en hoge reparatiekosten. Roma Nederland en Hydewa Benelux bieden nu een isolatiepaneel met een unieke combinatie van voordelen:

 • hoge isolatiewaarde
 • hoge slag-, stoot- en krasbestendigheid
 • waterafstotend, hygiënisch, chemicaliën- en zuurbestendig
 • onderhoudsvrije voegafdichting
 • brandklasse B-s2,d0 én geheel FM-Approved
 • levering én montage uit één hand
 • 10 jaar garantie

 • Fabrieksmatige verlijming

  Door de fabrieksmatige verlijming van de Glasbord®-platen op de Roma-isolatiepanelen kunnen nu wanden én plafonds met een lengte tot 8 meter geprefabriceerd worden geleverd. Gebruik van extra aansluitprofielen behoren hiermee tot het verleden! Voor de afdichting van de voeg tussen de Roma-isolatiepanelen met Hydewa Glasbord®-platen afwerking, wordt een zelfontwikkelde en voedselveilige harde of flexibele voegenkit toegepast. Dit zorgt voor een perfecte hygiënische afsluiting. Schimmels krijgen geen kans.

  Project Het Vishuis Hoogstraten

  Roma nieuwsbrief april 2021 in PDF

  Heeft u een bouw- of renovatieplan voor een cel of andere geconditioneerde ruimte waar extreme condities heersen of een verhoogde stootvastheid van de wanden is vereist? Neem dan contact op met Roma Nederland of Hydewa Benelux.

  Overig Blog/Nieuws

  gepubliceerd - april 2021

  This site is registered on wpml.org as a development site.