Unilever Foods Innovation Centre, Hive

Terug

Unilever Foods Innovation Centre, Hive

Transformatie voedselsysteem

Hive is Unilever Foods Innovation Centre in Wageningen. Hun ambitie is om door innovatie wereldwijd verbetering aan te brengen in de manier van voedselproductie en consumptie. Waarom? Vele miljoenen mensen hebben geen toegang tot gezonde en/of genoeg voeding. Terwijl er tegelijkertijd ook een hoop voedsel nooit wordt opgegeten. Voeg daarbij overoogst, klimaatverandering, slechte eetgewoonten en obesitas. Dan is het duidelijk dat we het beter moeten doen.

Voedselvernieuwers

Met een bloeiend team van voedselexperts, onderzoekers, studenten van de Wageningen University Research en niet te vergeten liefhebbers van lekker eten, werken ze bij Hive aan een aantal van 's werelds grootste uitdagingen op het voedselgebied. In het energieneutrale state-of-art onderzoekscentrum staan food beleving en transparantie centraal. Naast verschillende soorten keukens is er ook een logistieke gang met koel- en vriescellen voor opslag van foodproducten.

Zie onze foodcare schuifdeur

Roma draagt hier aan bij

De koel- en vriescellen in de logistieke gang zijn op maat gebouwde opslagruimten. Automatisch bediende foodcare schuifdeuren zorgen voor een hermetische afsluiting. In het deurblad zijn foodcare vensters aangebracht voor visuele controle. In het foodlab monteerde Roma Projects tevens een beloopbaar plafond van 2400 m2. Zo levert Roma Projects indirect een mooie bijdrage aan het creƫren en bewaren van foodinnovatie in optimale condities.

Overig Blog/Nieuws

This site is registered on wpml.org as a development site.