Jaarlijkse audit VCA*-certificering bedrijf weer succesvol afgerond

Terug

Jaarlijkse audit VCA*-certificering bedrijf weer succesvol afgerond

Roma isolatiesystemen investeert in een veilige montage van isolatiepanelen projectenbouw en heeft de audit VCA*-certificering weer succesvol afgerond

publicatiedatum: 9-5-2017

VCA en VCA-certificaat

De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Er zijn regels en items opgenomen die het doel hebben om de isolatiepanelen montage in zijn totaal veiliger te maken, waardoor er minder ongevallen zullen plaatsvinden. De regels kunnen betrekking hebben op de veiligheid van het werk en de werkplaats, de gezondheid van de betrokkenen en milieueisen. De onderwerpen zijn belangrijk, niet naleven van de regels kan grote gevolgen hebben. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen. Door zogenaamde toolboxmeetings wordt de kennis van de medewerkers regelmatig up-to-date gehouden.

ADB Cool Company - koelhuismontage wandpanelen en gevelpanelen door Roma Projects

Roma isolatiesystemen investeert in veilig werken, u toch ook ?

Veilig werken staat bij Roma Projects bovenaan het lijstje van prioriteiten. De aard en omvang van bouwprojecten in de diverse sectoren waarin wij werkzaam zijn, vragen om extra aandacht als het gaat om veilig werken, hygiëne, huisregels en een beperkte bouwtijd. Wanneer men rekening moet houden met een operationele fabriek, ontstaan er extra risico’s.

Ook kan het van belang zijn om in het ontwerp ook de mogelijkheden voor het onderhoud aan koelcelwanden, sandwichpanelen plafonds en koeldeuren in de toekomst mee te nemen. Om te voorkomen dat de bouwende partijen in de uitvoerende fase vastlopen, is het zinvol om dit aspect vóóraf te bespreken.

Veiligheid mag nooit en te nimmer ten koste gaan van de laagste prijs. Roma isolatiesystemen voert daarom een actief beleid om veilig gedrag en veilig werken te bevorderen. Zo heeft zij een preventiemedewerkster in dienst. Ook besteden wij continu aandacht aan de beleving en het besef van veilig werken. Niet alleen werknemers maar ook het bedrijf is daarom VCA*-gecertificeerd voor het realiseren en monteren van geconditioneerde bedrijfsruimten.

Overig Blog/Nieuws

gepubliceerd - mei 2017

This site is registered on wpml.org as a development site.