Deuren

Terug

Deuren

Schuifdeuren voor Colruyt Group Fine Food Meat

De vleesverwerkende afdeling van Colruyt Group Fine Food Meat (voorheen bekend als Vlevico) heeft een nieuwe fabriek gebouwd waar zij vers rund-, kalfs- en varkensvlees versnijdt, verwerkt en verpakt. In de 20.000 m² fabriek in Halle bereidt zij ook salades, charcuterie en diepvriesvlees.

Bij de aanpak van haar bouwplannen gaat de Belgische discounter Colruyt altijd zeer secuur te werk.
Zowel de medewerkers als externe engineers lieten hun licht schijnen over het bouwontwerp. Hierin zijn alle werkprocessen uitgekristalliseerd en in een bouwkundig plan vertaald.

De Colruyt Group Fine Food Meat wenste in de nieuwe fabriek hermetisch sluitende koel– en vriesschuifdeuren te gebruiken die eenvoudig in bediening en onderhoudsvriendelijk zijn. Colruyt let tevens op de afwerking en functionaliteit tot in de kleinste deurdetails. Alle hang- en sluitwerken, ophangingen- en schuifsysteem zijn beproefd en ter goedkeuring voorgelegd om te verifiëren of deze voldoen aan de strenge voedselveiligheidseisen.

Roma Products produceerde en installeerde 21 koeldeuren en 16 vriesdeuren, ondermeer in inox-uitvoering en op maat conform de gewenste specificaties. De elektrisch bediende foodcare koeldeuren en vriesdeuren zijn voorzien van op maat geproduceerde r.v.s.-behuizingen voor bediening- en noodschakelaars.

Bekijk ook actuele isolatiebouw projecten

Deuren overzicht

This site is registered on wpml.org as a development site.