Ambachtsbakker de Jager Leerdam

Terug

Ambachtsbakker de Jager Leerdam

Complete Foodcare isolatiebouw voor nieuwe bakkerij

Een geslaagd project dat Roma Projects onlangs opleverde is de nieuwbouw voor ambachtsbakker de Jager. Voor deze bakkerij monteerde Roma Projects binnenwanden, plafonds en deuren in een bestaand pand aan de Gildestraat in Leerdam. Op zaterdag 9 september 2017 opende de nieuwe bakkerij feestelijk haar deuren.

Ambachtsbakker de Jager produceerde op meerdere locaties voor 4 winkelfilialen. Samen met Tenba Taxatie en bakkerijadvies uit Wageningen zochten zij naar een geschikt pand voor de brood en banket productie. Tenba begeleidde tevens het hele proces van vergunningen en ontwerp tot en met de bouw oplevering met alle bouw-, installatie- en bakkerijtechniek partijen.

Ambachtsbakker de Jager opening nieuwbouw

Isolatiepanelen bakkerij vragen extra aandacht

In totaal is er 1100 vierkante meters aan isolatiepanelen gemonteerd voor de brood- en banketbakkerij. Koel- en vriescellen, een frituurruimte met rvs-bakwanden, grondstof magazijn, spoelruimte en een expeditie. Het brede assortiment aan bouwmaterialen van Roma Products herken je terug in het project aan het nodige maatwerk in koel- en vriesdeuren, de bekende pendeldeuren, snelroldeuren en raamvensters. De afwerking van de inrichting van een brood- en banketbakker vraagt altijd om extra aandacht. Zo werden spoilers gemonteerd voor extra luchtgeleiding in de vriezer. Voor aanrijdbeveiliging zijn er 215 strekkende meters aan kunststof stroken gemonteerd op de wanden.

Ambachtsbakker de Jager pendeldeur Portylen DUO LE FC

“Roma heeft ons project uitstekend aangepakt”

Opdrachtgever Teunis Kamper was goed te spreken over het resultaat. Teunis Kamper: ”Roma heeft ons project uitstekend aangepakt. Goede communicatie op de werkvloer, prima bouwers en hoogwaardige kwaliteit. Alles netjes afgewerkt. Voor ons de volgende keer weer Roma!!! Iedereen die wil komen kijken is welkom.” Zie ook de Facebookpagina van De Jager.

Ambachtsbakker de Jager op Facebook

Naar Projecten overzicht

This site is registered on wpml.org as a development site.