Eosta International en IQ Packing nieuwbouw in Waddinxveen

Terug

Eosta International en IQ Packing nieuwbouw in Waddinxveen

Koelcellen, rijpcellen en voorruimte volgens thermisch isolatiebouw concept

Eosta International is importeur, inpakker en distributeur van verse biologisch eerlijk geteelde groente en fruit, met een specialisatie in overzees fruit en Nederlandse kasgroente. Voor meer dan duizend telers op zes continenten fungeren ze als innovatieve ketenregisseur.

Het om haar duurzaam ondernemerschap bekroonde AGF-bedrijf bedient de grote retailers en natuurvoedingsketens van Europa, de VS, Canada en het Verre Oosten. Door de groei krijgt het bedrijf achter het merk Nature & More meer ruimte tot haar beschikking, als ook voor hun partner IQ Packing. IQ (International Quality) Packing is gespecialiseerd in het verpakken van groente en fruit. Biopack is de biologische afdeling van IQ Packing en verzorgt de verpakking van het merendeel van Eosta's producten.

In 2018 bouwde Eosta een nieuw duurzaam bedrijfspand langs de A12 in Logistiek Park A12 bij Waddinxveen. Het heeft talloze duurzame en circulaire kenmerken met een materialenpaspoort. Zo kunnen bij sloop, of beter ontmanteling, zoveel mogelijk grondstoffen worden herbruikt.

Het nieuwe bedrijfscomplex omvat samen met een op ecologische basis ontwikkeld kantoor in totaal 19.500 vierkante meter. Roma Projects bouwde voor IQ Packing één grote koelcel voor de handling van biologische producten. Voor Eosta in totaal 18 koelcellen, 1 voorruimte en 3 rijpcellen, inclusief onze eigen Roma Products koeldeur. In totaal omvat het project meer dan 8.000 m2 isolatiepanelenbouw dat geheel in Revit 3D is uitgetekend.

Roma Projects is er trots op om mee te hebben gebouwd aan de nieuwbouw van deze vooraanstaande ondernemingen. Het verkregen vertrouwen is waargemaakt en Eosta uitte dan ook haar tevredenheid over de samenwerking met Roma Projects, met de boodschap; “Ga vooral zo door!”

Meer weten over dit project?

Bel naar +31(0)162-512012 of klik op de afbeelding hieronder.

Naar Projectenoverzicht

This site is registered on wpml.org as a development site.