Koel- en vrieshuis Citrosuco te Gent

Terug

Koel- en vrieshuis Citrosuco te Gent

Citrosuco Europe N.V. is een grote sapproducent met kantoren, fabrieken en terminals over de hele wereld. Aan de zeehaven van Gent heeft zij door Bolckmans N.V. een koel- en vrieshuisopslag laten bouwen.

In opdracht van Bolckmans N.V. bouwde Roma Projects mee aan dit volledig dampdicht vrieshuis en een koelhuis met expeditie met in totaal 10.000 m2 sandwichpanelen.

Alle sandwichpanelen FM-Approved

Alle sandwichpanelen zijn voorzien van FM-Approval. Dit betekent dus dat deze PIR-isolatiepanelen voldoen aan de hoogste normen en daarom kunnen worden gebruikt voor projecten over de hele wereld waar FM-goedgekeurde producten worden vereist of gevraagd door de klant omdat de verzekeringsmaatschappij dit kan eisen.
Het koel- en vrieshuis met expeditie heeft een totale oppervlakte van 6.500 m2 en een hoogte van 11 meter, met drie afzonderlijke ruimten, voorzien van gescheiden staalconstructies om koudebruggen te voorkomen en deels vanwege de brandveilige voorschriften. De 120 minuten brandwerende wand tussen het koelhuis en de expeditie is opgebouwd uit sandwichpanelen type Trimo-FTV, bovendaks doorlopend tot boven 1 meter.

Welke deuren heeft Roma hier toegepast?

  • scheidingswand koel- en vrieshal Roma-vriesschuifdeur 4,0 x 4,5 meter.
  • brandwerende vriesdraaideur 60 minuten brandwerend.
  • Roma-vriesdraaideuren (loop- en vluchtdeuren).

  • Review hoofdaannemer Bolckmans over Roma:

    “De gedetailleerde uitvoering van Roma wijst er op dat men zeer veel ervaring heeft in deze niche markt. Alles is zeer doordacht en alle details kan men meteen verantwoorden door vakkennis. Topfirma…..”

    Naar Projectenoverzicht

    This site is registered on wpml.org as a development site.