Scelta Rilland

Terug

Scelta Rilland

Op het bedrijventerrein De Poort in Rilland bouwde Roma Nederland mee aan een nieuwe productielocatie voor Scelta Products. Zij produceren een mooie variatie van diepgevroren, gefrituurde groentesnacks. Roma is verantwoordelijk voor het vrieshuis met koel- en vriesruimtes. Ook hebben wij de buitengevels en beplating mogen realiseren.

Bouwbedrijf Vrolijk was opdrachtgever voor dit duurzame pand dat gebouwd wordt volgens de eisen van de BREEAM-NL 2020 Outstanding certificering en dat vooral te herkennen is aan het open karakter met de grote glazen puien waar het vele daglicht naar binnen stroomt.

Scelta Products produceert diverse snacks, waaronder uienringen, gepaneerde champignons en andere groenteproducten. Voor de bereiding van deze producten wordt er gebruik gemaakt van verse of ingevroren grondstoffen.

Nog tijdens de bouw heeft McCain Foods het bedrijf van Scelta Foods overgenomen. Hiermee vergroot McCain zijn hapjes- en snackassortiment. Voor Roma is McCain geen onbekende, zo hebben afgelopen jaar nog een grote aanbouw geplaatst voor McCain Foods Holland in Lelystad.

Naar Projectenoverzicht

This site is registered on wpml.org as a development site.