Brood en Banket

Terug

Brood en Banket

Uitdagingen in Brood en Banket

Om voor langere tijd de smaak te behouden van vers brood en gebak zijn de juiste condities essentieel. Bij de productie, het rijzen van het deeg en de bewaring spelen beheerste temperatuur en luchtvochtigheid de hoofdrol. Door de hoge waardes vragen hygiëne en een dampdichte afwerking extra aandacht. Wat doet u om corrosie, bacteriën en ongedierte buiten de deur te houden?

Isolatiebouw op maat

Roma biedt isolatiebouw op maat voor industriële en grotere ambachtelijke brood- en banketbakkers. Wij zijn in staat om uw project in hoog tempo te realiseren. Middels onze uitgebreide projectbegeleiding, expertise en oplossingen op het gebied van deurtechniek en foodcare bescherming van wanden, deuren en vloeren.

Roma is dé isolatiebouwspecialist voor uw:

 • Omkasting (rem)rijskast
 • Omkasting bollenkast
 • Omkasting spiraalvriezer
 • Koel- en vriescellen

 • Project bekijken

  Bouwconcepten voor Brood en Banket

  Heeft u naast foodcare ook bijzondere wensen en eisen op het gebied van thermische isolatie, brandveiligheid en architectuur? Op basis van onze kennis en ervaring hebben we rond elk thema een bouwconcept ontwikkeld. De verschillende concepten integreren we moeiteloos in één totaalconcept op maat. Roma adviseert, denkt mee in het ontwerp en realiseert uw bedrijfspand.

  koeldraaideur met rvs deurblad bakkerij

  Meer weten?

  Bent u benieuwd hoe u kostbare tijd bespaart bij het realiseren van uw bedrijfspand? Wilt u optimale zekerheid als het om foodcare of andere aspecten gaat? Neem dan contact met ons op. Samen met u bekijken we de mogelijkheden.

  Brandveilig bouwconcept

  Producten

  This site is registered on wpml.org as a development site.