Convenience Food en Snacks

Terug

Convenience Food en Snacks

Uitdagingen in Convenience Food en Snacks

Binnen Convenience Food en Snacks wordt veel gewerkt met verse samengestelde producten en halffabrikaten. Om kruisbesmetting te voorkomen zijn gescheiden zones voor productie en personeel noodzakelijk. Hoe blijft u in staat om de condities in de verschillende ruimtes te beheersen? Hoe voldoet u aan strenge hygiëne-eisen? U wilt geen concessies doen aan de interne logistiek in de verschillende ruimtes. Hoe houdt u rekening met verschillende condities van al uw verschillende producten? Roma heeft de antwoorden op al uw isolatiebouw vraagstukken.

Isolatiebouw op maat

Voor producenten van Convenience Food en Snacks biedt Roma isolatiebouw op maat. Met het oog op strenge hygiëne-eisen ontwikkelden wij het Foodcare Concept. Ook denken wij met u mee over een geschikte doorgangstechniek en een koudebrugvrij-ontwerp. Met isolatiewanden die eenvoudig te demonteren zijn, vergroot u uw flexibiliteit.

Roma is dé isolatiebouwspecialist voor uw:

 • Foodproductie-ruimtes
 • Invriezeromkasting
 • Portioneerruimte
 • Verpakkingslokaal
 • Koel- en vriescellen

 • Project bekijken

  Bouwconcepten voor Convenience Food en Snacks

  Heeft u naast foodcare ook speciale wensen en eisen op het gebied van thermische isolatie, brandveiligheid en architectuur? Op basis van onze kennis en ervaring hebben we rond elk thema een bouwconcept ontwikkeld. De verschillende concepten integreren we moeiteloos in één totaalconcept op maat. Roma adviseert, denkt mee in het ontwerp en realiseert uw ruimte of bedrijfspand.

  Producten

  Meer weten?

  Bent u benieuwd hoe u de kwaliteit van uw producten op peil houdt? Nu en in de toekomst? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden voor uw geconditioneerde ruimte of bedrijfspand.

  Contact

  This site is registered on wpml.org as a development site.