Life Science en Health

Terug

Life Science en Health

Uitdagingen in Life Science Health

Het produceren en distribueren volgens GMP- en GDP-richtlijnen is in de Life Science Health sector een absolute basisvereiste. Hygiënisch bouwen vormt hierin een belangrijke factor. U zoekt een hoogwaardig afgewerkte geconditioneerde fabricageruimte voor productie- en testfaciliteiten? Ons bouwconcept biedt geïsoleerde vlakke wanden, plafonds, deuren, profielen en ramen met een hygiënische afwerking.

Isolatiebouw op maat

Voor organisaties binnen Life Science & Health zoals (bio)pharmaceutische en biotechnologische bedrijven, bouwt én produceert Roma isolatiesystemen op maat. De toepassing is gericht op de combinatie van thermisch isolerende, hygiënische én brandwerende bouwoplossingen voor ruimtes waarin speciale condities heersen.

koeldraaideur

Roma is dé isolatiebouwspecialist voor uw:

 • Diepvriescel
 • Klimaatkamer
 • Geconditioneerde cleanroom
 • Geïsoleerde container voor transport van medicijnen en organen
 • Koelcel

 • Project bekijken

  Klimaatkamers

  Bouwconcepten voor Life Science en Health

  Heeft u naast GMP- en GDP-richtlijnen ook te maken met speciale wensen en eisen op het gebied van brandveiligheid en architectuur? Op basis van onze kennis en ervaring hebben we rond elk thema een bouwconcept ontwikkeld. De verschillende concepten integreren we moeiteloos in één totaalconcept op maat. Roma adviseert, denkt mee in het ontwerp en realiseert uw ruimte of bedrijfspand.

  Producten

  Meer weten?

  Wilt u optimale zekerheid over hygiëne en veiligheid als het om uw geconditioneerde ruimte gaat? Neem dan contact op met de specialisten van Roma. Samen bekijken we wat de oplossingen zijn voor uw vraagstukken.

  Contactformulier

  This site is registered on wpml.org as a development site.