Opslag en Distributie

Terug

Opslag en Distributie

Koelhuis en vrieshuis bouwen? Uitdagingen in Opslag en Distributie

Bij het bouwen van een koelhuis en vrieshuis in de opslag- en distributiesector is het op de juiste en constante temperatuur brengen en houden van temperatuurgevoelige producten een uitdaging. De versheid moet op peil blijven. Vanaf het conditioneren, ompakken, etiketteren en transporteren tot aan het afleveren. Handhaving van de koudeketen is onderdeel van een optimaal logistiek proces.

Het ontwerpen van een geconditioneerde logistieke ruimte is niet eenvoudig. Hoe voorkom je condens en ijsvorming? Wat is een goede doorgangstechniek? Bekijk samen met de Roma-isolatiebouwspecialisten wat de mogelijkheden én de valkuilen zijn. Al in de ontwerpfase geven zij u het beste advies. Zo ontwerpt én realiseert u samen met Roma uw ideale vrieshuis, koelhuis of DC.

Naast koel- en vriescellen is Roma dé isolatiebouwspecialist voor uw:

 • Koelhal of vrieshuis
 • Hoogbouw vrieshuis
 • Diepvriesmagazijn
 • Sorteerruimte
 • Expeditieruimte

 • Koelhuis Vrieshuis bouw project bekijken

  Isolatiebouw op maat

  Speciaal voor groothandelaren, supermarkten en koel- en vrieshuis eigenaren, bouwt Roma op maat geconditioneerde ruimten voor de Opslag en Distributie. Wij denken mee in de logistieke processen en opslag in uw ideale DC, koelhuis of vrieshuis.

  Isolatiebouwconcept

  Met het oog op uw logistieke proces, duurzaamheid en waarborging van kwaliteit, heeft Roma het isolatiebouw concept ontwikkeld. De specialisten helpen u mee met de invulling van credits voor uw BREEAM-certificaat. Of bij het behalen van de N-50 norm voor luchtdichtheid. Roma modelleert ook in BIM en bouwt met duurzame isolatiepanelen waarvan een Europese Milieu Product Verklaring (EPD) voorhanden is.
  Met het oog op onderzoek en innovatie en ondersteuning, zijn wij geassocieerd lid van Vereniging van Nederlandse Koel- en Vrieshuizen (NEKOVRI).

  NEKOVRI

  Thermisch bouwconcept

  Producten

  Meer weten?

  Bent u benieuwd hoe u met duurzame isolatiebouwconcepten van Roma de kwaliteit van uw producten op peil houdt? Nu en in de toekomst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bekijken we de mogelijkheden.

  This site is registered on wpml.org as a development site.