Vlees en Vleeswaren

Terug

Vlees en Vleeswaren

Uitdagingen in Vlees en Vleeswaren

Voor de optimale verwerking van Vlees en Vleeswaren is meer nodig dan alleen een lage temperatuur. Ventilatie, luchtvochtigheid en reinigbaarheid zijn minstens zo belangrijk. Strenge wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne vormen een uitdaging. Net als de eisen aan snelheid en flexibiliteit van uw logistieke processen. Hoe gaat u hiermee om?

Isolatiebouw op maat

Speciaal voor slachthuizen, groothandels en producenten binnen de vleesverwerkende industrie biedt Roma maatwerk op het gebied van isolatiebouw. Wij denken mee in het ontwerp en bouwen isolatiesystemen voor onder meer slachthuizen en snijzalen.

Naast koel- en vriescellen is Roma dé isolatiebouwspecialist voor uw:

 • Snijzaal
 • Uitbeenruimte
 • Verpakkingsruimte
 • Krattenwasruimte

 • Project bekijken

  Foodcare Concept

  Met het oog op hygiëne en kwaliteitsbehoud ontwikkelde Roma het Foodcare Concept. Duurzaamheid van uw productie en opslag is een ander belangrijk uitgangspunt.

  Foodcare Concept

  Andere bouwconcepten van Roma

  Heeft u naast foodcare ook bijzondere wensen of eisen op het gebied van thermische isolatie, brandveiligheid of architectuur? Op basis van onze kennis en ervaring hebben we rond elk thema een bouwconcept ontwikkeld. De verschillende concepten integreren we moeiteloos in één totaalconcept op maat. Roma adviseert, denkt mee in het ontwerp en realiseert uw bedrijfspand voor productie en opslag van Vlees en Vleeswaren.

  Producten

  Meer weten?

  Bent u benieuwd hoe de isolatiebouw concepten van Roma u helpen om de continuïteit binnen uw bedrijf te behouden of om uw groeiplannen te realiseren? Neem dan contact met ons op. Samen met onze specialisten bekijkt u de mogelijkheden en maakt u gerichte keuzes.

  This site is registered on wpml.org as a development site.