Isotherm containers

Terug

Isotherm containers

Uw eigen geïsoleerde rolcontainer op maat

Voor geconditioneerd transport ontwerpt én produceert Roma Products isotherm rolcontainers.

De ervaring in de logistieke sector en knowhow met isolatiebouw heeft geleid tot de afzet van geïsoleerde containers in serieproducties voor een aantal gerenommeerde retailers.

Colruyt - container

Deze Belgische discounter vervoert al decennialang producten vanuit de DC’s naar haar filialen in het hele land volgens het principe van een 'Altijd Volle Vrachtwagen'. Dit houdt in dat de goederen (zowel droge kruidenierswaren als gekoelde levensmiddelen) zo veel als mogelijk worden gebundeld en gestapeld op dollies (rolcontainers). Voor de gekoelde levensmiddelen ontwikkelde Roma Products een foodsafe container in co-makership met opdrachtgever Colruyt. Deze rvs-containers worden passend gemonteerd op de dollies. Sinds het begin in het jaar 2000 zijn er meer dan 7.000 stuks in serieproductie uit de Roma-fabriek in Raamsdonksveer gerold.

Bake Five - container

Nat gebak is een beperkt houdbaar product dat alleen echt vers het lekkerst smaakt. De Bake Five Groep zocht naar een oplossing om dit kwetsbare product te vervoeren naar de winkelfilialen, samen met haar broodproducten in één ongeconditioneerde vrachtwagen. Eerst analyseerde Roma Products het logistieke traject en de houdbaarheid van het nat gebak. Daarna ontwikkelde ze een prototype. Na goedkeuring door de opdrachtgever werd het prototype getest bij TNO én in de praktijk. Hierna volgde een opdracht voor productie in series. In 2 maanden rolden er 500 geïsoleerde maatwerk gebakcontainers uit de fabriek in Raamsdonksveer. In totaal zijn er 800 uitgeleverd. Een unieke oplossing voor geïsoleerd én voedselveilig transport van nat gebak, onafhankelijk van de omstandigheden van jaargetijden en transporttijden.

This site is registered on wpml.org as a development site.