Foodcare bouwconcept

Terug

Foodcare bouwconcept

Bij het bouwen van voedselveilige productieruimten creëren wij een gegarandeerde optimale basis voor de juiste condities. Voor foodsafe geconditioneerde ruimten, hebben wij daartoe het foodcare bouwconcept ontwikkeld. Hoe wij dit voor u creëren ziet u hieronder.

 • Analyse van het bouwplan op het creëren en behouden van hygiënische condities
 • Toepassing van foodsafe gecertificeerde isolatiebouwmaterialen
 • Bouwen met blinde bevestigingsmiddelen, hygiënische afwerking van kolommen en hoeken
 • Gebruik van foodcare gelaste deurdetails en foodcare deurbeslag
 • Bouwen van ruimten die geschikt zijn voor dagelijkse reiniging

 • bakkerij rvs isolatiepanelen en rvs koeldeuren Roma

  Het Foodcare bouwconcept passen wij onder meer toe binnen de voedingsmiddelenindustrie en de pharmachemie. Roma Projects speelt met het Foodcare bouwconcept in op strenge richtlijnen zoals die zijn vastgelegd in de HACCP, BRC, GMP en GDP.

  Met de divisie Roma Products realiseert u aanvullende wensen voor de foodsafe inrichting van ruimten op maat, ook tijdens de uitvoering van de bouwfase door een flexibele inzet. Denk hierbij aan foodsafe isolatiepanelen en foodsafe deuren met patrijspoorten, hygiënische rvs-ramen of doorgeefluiken en veilige afwerkingen van doorvoeren en plinten.

  Project bekijken

  Producten

  Voorbeelden van het Foodcare bouwconcept zijn:
  uitbreiding Langbroek zeevisgroothandel IJmuiden, nieuwbouw vleeswarenfabriek Berkhout/Langeveld/WDP Wijchen, nieuwbouw kaasmakerij CONO Kaasmakers in Westbeemster, nieuwbouw Schmidt Zeevis Rotterdam.

  Roma Metaal

  This site is registered on wpml.org as a development site.