Gasdicht bouwconcept

Terug

Gasdicht bouwconcept

U zoekt een ULO koelcel? Het gasdicht bouwconcept passen wij vooral toe bij de bouw van ULO bewaarcellen voor fruit of bij brandveilige hoogbouwmagazijnen, vrieshuizen en ongediertebestrijding. Met het gasdicht bouwconcept bent u in staat om de opslag van uw producten optimaal te beheersen. Hoe wij dit voor u creëren ziet u hieronder.

 • Optimale beheersing van temperatuur, relatieve vochtigheid én zuurstofgehalte
 • Eigen productie schuif- en hefdeuren voor ULO cellen (Ultra Low Oxygen), CA cel (Controlled Atmosphere) en DCA cel (Dynamic Controlled Atmosphere)
 • Detaillering van isolatiepanelenbouw speciaal voor gasdichte toepassingen
 • Unieke manier van afdichten afgestemd op gasdichte condities
 • Zekerheid door testen met garantiestelling voor uw ULO cellen

 • Met op maat gemaakte ULO deuren, gasdichte schuifdeuren en hefdeuren die Roma Products zelf produceert en monteert, kunt u de beschikbare ruimte optimaal indelen. Verder maken een ULO inspectieluik, testbuis en long voor opslag van zuurstofarme lucht, het gasdicht bouwconcept compleet. Uiteindelijk meet Roma voor ingebruikname van de ULO cel de lekdichtheid aan de norm van 0,1 cm² per 100 m³ celvolume. Dit is ondersteund met een certificaat.

  Samenvattend kan Roma voor u uit één hand de complete isolatiebouw verzorgen, waarin alle onderdelen op elkaar zijn afgestemd. Voorbeelden van projecten met een ULO koelcel zijn:
  nieuwbouw en uitbreiding koelcentrum Zederik, nieuwbouw en uitbreiding ULO-cellencomplex Koninklijke Fruitmasters Geldermalsen, uitbreiding Belgische Fruitveiling Sint-Truiden (B).

  Project bekijken

  Producten: isolatiepanelen

  Producten: deuren

  This site is registered on wpml.org as a development site.