ADB Cool Company ‘s-Gravenzande – koelhuis

Terug

ADB Cool Company ‘s-Gravenzande – koelhuis

Uitbreiding ADB Cool Company - koelhuis met distributiehal/kantoor (2.499 m² BVO) en 13 docks, 8 grote koelcellen met 5.500 palletplaatsen (4.470 m² BVO). Tevens een uitbreiding van de entree en portiersloge en een verbouwing van de kantine.

Dit nieuwbouw project is niet alleen uitgevoerd met het oog op strenge brandveiligheidsvoorschriften, het voldoet eveneens aan de voorwaarden van BREEAM-label ‘Excellent’.

De isolatiebouw van Roma isolatiesystemen omvat in dit project de gevels, wanden, daken met dakbedekking en isolatie van de vloer.

Verkoopadviseur Robert Veerdig: “Al in een vroeg traject betrok de bouwbegeleider Siebenheller Bouw ons bij het bouwplan om de expertise te etaleren die leidde tot de BREEAM-certificering. De bouwschil is optimaal isolerend, dampdicht en luchtdicht gebouwd volgens het Roma-isolatiebouw concept. Onder meer door de gescheiden staalconstructie tussen de diverse koel- en vriesruimten. Daardoor heb je optimale isolatie en de flexibiliteit later diverse temperaturen in de afzonderlijke cellen te realiseren”.

ADB Cool Company - koelhuismontage wandpanelen en gevelpanelen door Roma Projects

Vooral door het vertrouwen dat Roma heeft waargemaakt bij de realisatie van de vorige nieuwbouw in 2008, koos ADB Cool Company opnieuw voor het bouwconcept van de isolatiebouwer uit Raamsdonksveer. Ook relevant voor u is het artikel dat vakblad Stedenbouw maakte over dit isolatiebouw project.

Bekijk artikel

Wilt u meer weten over dit project?
Neem dan contact op met Robert Veerdig
tel.: +31(0)6-22516252 of e-mail: r.veerdig@romaned.nl

Naar Projecten overzicht

This site is registered on wpml.org as a development site.