Delicia Tilburg – productie- en opslaghal

Terug

Delicia Tilburg – productie- en opslaghal

Tussen 2 bestaande gebouwen in bouwde hoofdaannemer Aan de Stegge Twello een opslag- en productiehal voor Delicia Tilburg, een specialist op het gebied van chocoladeproducten. Roma isolatiesystemen realiseerde de isolatiebouw en installeerde de bedrijfsdraaideuren.

cupcake-met-topping

Delicia Tilburg verleidt mensen met een fantastisch product voor momenten. Een moment om naar uit te kijken en om van te genieten met het hele gezin of juist even alleen. Delicia produceert heerlijke en eerlijke chocoladeproducten die mensen blij maken. Dat doen ze al bijna tachtig jaar in de retail en de levensmiddelenindustrie, met het maken van fantastische versieringen voor op brood en in zuivel- en bakkerijproducten en op het ontwikkelen van nieuwe chocoladesnacks.

Uniek in dit project zijn de isolatiepanelen van Roma die aan de buitenzijde zijn afgewerkt met een HPS200 coating in de kleur IceBlue (lichtblauw), aan de binnenzijde glad met een foodsafe coating, dikte 150mu, RAL 9010. De isolatiepanelen zijn verticaal gemonteerd en blind bevestigd. Het benodigde zetwerk heeft dezelfde foodsafe coating en kleur als de isolatiepanelen aan de binnenzijde.

Delicia Tilburg - montage gevel met blinde bevestiging

Wilt u meer weten over dit project?
Neem dan contact op met Bart Hultermans, uw verkoopadviseur in rayon Zuid en België
tel.: +31(0)6-46041920 of e-mail: b.hultermans@romaned.nl

Naar Projecten overzicht

This site is registered on wpml.org as a development site.