Levarht Aalsmeer – koelcellen en expeditie

Terug

Levarht Aalsmeer – koelcellen en expeditie

Levarht breidde fors uit om haar brede productassortiment nog beter op te slaan in koelcellen met afzonderlijk in te stellen bewaartemperatuur. Voor de uitbreiding van de distributie- en verpakkingslocatie in Aalsmeer realiseerde Roma de complete isolatiebouw inclusief de loop-, draai- en schuifdeuren.

Het bouwproject is opgedeeld in 2 fasen. In 2015 is Roma gestart aan 10.000 m² isolatiebouw voor 10 grote koelcellen en expeditieontvangst. In 2016 bouwde Roma verder aan de tweede fase van het project met isolerende en brandwerende gevels, binnenwanden, plafond en dak om de expeditieruimte met laad- en losdocks te voltooien. Dit omvatte ca. 5.300 m² isolatiebouw. In totaal kwam er door de uitbreiding 7.000 m² aan gekoeld vloeroppervlak bij.

Levarht Aalsmeer - koelschuifdeuren van Roma Products op een rij

Koeldeuren 2010-serie

In de eerste fase installeerde Roma Products bij Levarht Aalsmeer ook 10 stuks van haar koelschuifdeuren type KSD/2010.
Vooral in de AGF- en Opslag en Distributiesector zijn deze deuren met groot en robuust deurblad alom bekend om de eenvoudige bediening en onderhoudsvriendelijkheid. Levarht raadpleegde vooraf diverse bronnen en referenties om de juiste keuze te maken in de koeldeuren voor het logistieke proces.

Schuifdeuren serie 2010

Naar Projecten overzicht

This site is registered on wpml.org as a development site.