AGF

Terug

AGF

Uitdagingen in AGF

Voor optimale verwerking, sortering en opslag van uw AGF is meer nodig dan alleen een beheerste temperatuur. Ook condities als Ultra Low Oxygen (ULO), Controlled Atmosphere (CA), Dynamic Controlled Atmosphere (DCA), luchtstroming en relatieve luchtvochtigheid kunnen een rol spelen.

Creëren en behouden van de juiste condities vraagt ook om zorgvuldige keuzes op het gebied van deuren en deurtechniek. Het aantal toepassingen is snel gegroeid en de afmetingen van de deuropening per fruitbewaarcel worden steeds groter. Dit terwijl de eisen rond lekdichtheid onverminderd streng blijven. Hoe gaat u hiermee om?

Kivits-Goes-VGK Cool Logistics, ERP Ridderkerk-Roma koelschuifdeur en hefdeur

Isolatiebouw op maat

Roma biedt maatwerk op het gebied van isolatiebouw in de AGF. Ook voor veeleisende omgevingen. Zo bouwen wij onder meer koelcellen voor de gasdichte opslag van fruit, bloembollen en zaden. Maar ook geconditioneerde productieruimten, snij- en sorteerruimten.

Veel groente- en fruittelers, groothandelaren en veilingen vertrouwen op Roma als fabrikant én installateur van koeldeuren en gasdichte deuren. De ULO-schuifdeuren van Roma zijn wereldwijd beproefd en staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en robuustheid.

Gasdicht bouwconcept

Roma is dé isolatiebouwspecialist voor uw:

 • ULO-cel
 • CA-cel, DCA-cel
 • Sorteerruimte
 • Bananenrijpcellen
 • Gekoelde expeditieruimten

 • Bouwconcepten voor de AGF

  In de AGF passen wij alle isolatiebouwconcepten toe. In het oog springend is natuurlijk het gegarandeerd gasdichte concept voor ULO-cellen met een garantie op lekdichtheid van 0,2 cm²/100 m³.

  Project bekijken: van Gelder Groente & Fruit

  Overige bouwconcepten

  Heeft u naast isolatie ook bijzondere wensen of eisen op het gebied van brandveiligheid of architectuur? Op basis van onze kennis en ervaring hebben we rond elk thema een bouwconcept ontwikkeld. De verschillende concepten integreren we moeiteloos in één totaalconcept op maat. Roma adviseert, denkt mee in het ontwerp en realiseert uw bedrijfspand.

  Producten

  Meer weten?

  Bent u benieuwd hoe Roma uw isolatievraagstukken oplost? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Samen met u werken we aan een duurzame oplossing.

  This site is registered on wpml.org as a development site.