Vis en Schaaldieren

Terug

Vis en Schaaldieren

Uitdagingen bij Vis en Schaaldieren

Voor optimale en efficiënte verwerking van Vis en Schaaldieren heeft u meer nodig dan alleen een lage temperatuur. Ook ventilatie en luchtvochtigheid zijn belangrijk. Oppervlakten moeten beschermd worden tegen de invloed van zout en reiniging. Dit terwijl hygiëne-eisen steeds strenger worden. Wat betekent dit voor uw geconditioneerde ruimtes?

Isolatiebouw op maat

Speciaal voor visserijen, visverwerkers, groothandel en visafslagen biedt Roma maatwerk als het om isolatiesystemen gaat. Wij denken mee in het ontwerp en bouwen isolatiesystemen voor onder meer een fileerderij, koelhuis of vrieshuis.

Foodcare Concept

Met het oog op hygiëne en kwaliteitsbehoud ontwikkelde Roma een toegespitst bouwconcept. Met oplossingen voor deuren, ramen en afwerking. 

Bent u benieuwd naar het Foodcare Concept. Graag vertellen we u hier meer over.

Foodcare concept

Naast koel- en vriescellen is Roma dé isolatiebouwspecialist voor uw:

 • Fileerzaal
 • Diepvriescel
 • Vriestunnel
 • IJsbunker

 • Project bekijken

  Foodcare en andere bouwconcepten van Roma

  Heeft u naast foodcare ook bijzondere wensen of eisen op het gebied van thermische isolatie, brandveiligheid of architectuur? Op basis van onze kennis en ervaring hebben we rond elk thema een bouwconcept ontwikkeld. De verschillende concepten integreren we moeiteloos in één totaalconcept op maat. Roma adviseert, denkt mee in het ontwerp en bouwt uw bedrijfspand.

  Producten

  Meer weten?

  Bent u benieuwd hoe de isolatiebouwconcepten van Roma u helpen om de continuïteit binnen uw bedrijf te behouden of om uw groeiplannen te realiseren? Neem dan contact met ons op. Samen met onze specialisten bekijkt u de mogelijkheden en maakt u gerichte keuzes.

  This site is registered on wpml.org as a development site.